De bestemmingen

De Schotse Small Isles liggen voor de westkust. Er is veel energie gestoken in het vinden van accommodatie zodat we daar meerdere dagen kunnen blijven om zo de eilanden goed in ons op te nemen. Accommodaties zijn schaars en snel vol. Dit heeft te maken met de afgelegenheid en daarom is het leven er voor de 'locals'  niet eenvoudig. NatuurGeweldig is juist op zoek naar die rust en authenticiteit.

Noord Noorwegen, en dan zeker de Vesteralen, kent een zeer ruige combinatie van bergen en kust. De keuze voor deze minder bekende hoek is gemaakt omdat hier ook die stilte en eigenheid is terug te vinden. Bergen met gouden stranden. En daar dan met je tent staan. We verblijven ook in een comfortabele onbemande hut hoog in een klein nationaal park.
 
De Zwitserse bergen vormen de bestemming voor de verschillende wildkampeer tochten. De uitzichten strekken zich uit van het noordelijke laagland tot vergletscherde toppen. Hier vind je afwisselende berglandschappen. Wij trekken door die gebieden die ideaal zijn om op aanzienlijke hoogte de tenten op te zetten. Denk aan oprijzende kale bergmuren, weidse almen en in het zuiden kastanje bossen en meren. Boven de boomgrens ontmoeten we geregeld gemzen, marmotten en soms een steenbok. Het gevoel alleen op de wereld te zijn is groot.

Social

Delen:

Contact opnemen

Voor vragen, tips, fotoserie, nieuwsbrief aanvragen, etc.:

matthieuveldhuis@gmail.com

0644040848

 

© NatuurGeweldig, Matthieu Veldhuis • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-01-2019 . • Realisatie: Numaga webontwerp Sitemap (Nederlands)