Heen- en terugreis

NatuurGeweldig biedt ieder jaar weer nieuwe reizen aan. Voor 2019 gaan we naar Schotland, Noord Noorwegen en Zwitserland. Zie de reisbeschrijvingen van Schotland en Noorwegen voor tips over de heen- en terugreis.

Reken voor de wildkampeer reizen in Zwitserland een reisduur van circa negen uur vanuit Utrecht. De heenweg wordt opgedeeld bij de weekend tochten. De eerste overnachting is dan halverwege Duitsland. Zo kom je de volgende dag, na een korte rit, uitgerust aan bij het vertrekpunt. Ga je liever met het openbaar vervoer, dan zijn er prima aansluitingen naar Zwitserland en Zuid-Duitsland. Een treinreis dient ruim vooraf te worden geboekt.

Verrassingselement

Door de uitstekende weersvoorspelling in de Alpen kiest NatuurGeweldig bij de weekend tochten een bestemming waarbij relatief goed weer gegarandeerd is. Dit zorgt voor een verrassingselement dat geheel past bij de sfeer van de tocht: de natuur bepaalt voor een groot gedeelte waar we naar toe gaan.

Social

Delen:

Contact opnemen

Voor vragen, tips, fotoserie, nieuwsbrief aanvragen, etc.:

matthieuveldhuis@gmail.com

0644040848

 

© NatuurGeweldig, Matthieu Veldhuis • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-01-2019 . • Realisatie: Numaga webontwerp Sitemap (Nederlands)