De inspanning

NatuurGeweldig maakt buitenleven in de bergen toegankelijk door tochten te ontwikkelen voor iedereen met een gemiddelde conditie. Bergwandel ervaring is geen vereiste. Het gaat om buiten zijn. Ook bij de groepsreizen wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met individuele wensen en mogelijkheden.
In het algemeen geldt dat je dient te beschikken over een conditie waarmee je zonder zware rugzak ten minste vier uur kan wandelen in geaccidenteerd terrein. Qua materiaal heb je een rugzak en wandelschoenen nodig. Iedere reis is verschillend qua inspanning. Zie daarvoor de reisbeschrijvingen of neem contact op als je vragen hebt.
Wildkampeer tochten zijn wat betreft rugzakken het zwaarst. Een rugzak met kleding, kampeeruitrusting en voedsel weegt tussen de 9 en 14 kilo. 

Is dit ook geschikt voor kinderen? Dat hangt van veel factoren af. Kunnen de kinderen zelf een rugzakje dragen, vinden ze wandelen leuk? Daarnaast moeten de volwassenen rekening houden met extra gewicht. Kloppen deze criteria, dan is er veel mogelijk.

Op het  opgaveformulier geef je je ervaring en globale fitheid aan. Zo ontstaat er een beeld dat zal bijdragen om de groepsreis optimaal te laten verlopen. 

Social

Delen:

Contact opnemen

Voor vragen, tips, fotoserie, nieuwsbrief aanvragen, etc.:

matthieuveldhuis@gmail.com

0644040848

 

© NatuurGeweldig, Matthieu Veldhuis • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-01-2019 . • Realisatie: Numaga webontwerp Sitemap (Nederlands)