De inspanning

NatuurGeweldig maakt buitenleven in de bergen toegankelijk door tochten te ontwikkelen voor iedereen met een gemiddelde conditie. Bergwandel ervaring is niet vereist. Het gaat om 'buiten zijn'. De maatwerk tochten worden passend gemaakt naar de wensen en mogelijkheden van het door jou samengestelde gezelschap. In het algemeen geldt dat je dient te beschikken over een conditie waarmee je zonder zware rugzak ten minste vier uur kan wandelen in geaccidenteerd terrein. Qua materiaal heb je een rugzak en wandelschoenen nodig. Een rugzak met kleding, kampeeruitrusting en voedsel weegt tussen de 9 en 14 kg. Op de lichtste tochten loop je gemiddeld 3 uur op een dag.

Is dit ook geschikt voor kinderen? Dat hangt van veel factoren af. Kunnen de kinderen zelf een rugzakje dragen, vinden ze wandelen leuk? Daarnaast moeten de volwassenen rekening houden met extra gewicht. Kloppen deze criteria, dan is er veel mogelijk.

Op het  opgaveformulier  geef je je wensen aan. Door helder aan te geven wat je ervaringen zijn en uiteen zet hoeveel je beweegt, ontstaat er een beeld dat als uitgangspunt zal dienen voor de planning van de maatwerk route. 

Social

Delen:

Contact opnemen

Voor vragen, tips, fotoserie, nieuwsbrief aanvragen, etc.:

matthieuveldhuis@gmail.com

0644040848

 

© NatuurGeweldig, Matthieu Veldhuis • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 21-06-2015 . • Realisatie: Numaga webontwerp Sitemap (Nederlands)