Aanbod

Enkele voorbeelden van maatwerk reizen:                                                                                  

Je wilt wandelen in het voorjaar. De kinderen gaan mee en je houdt graag rekening met hun wensen. Je hebt zin in lekkere temperaturen en wil wel vliegen maar niet ver en je bent dol op eilanden. Ook veel afwisseling: lekker wandelen op eigen niveau, maar er moet ook zee zijn en je verkent graag stille bergdorpen en ruige kloven. Dan zou je uit kunnen komen bij een huttentocht op Corsica!

Een ander voorbeeld. Ontspannen maar wel avontuurlijk wandelen staat hoog op je prioriteitenlijst voor de komende zomer. Je zoekt imposante bergen en rust. Je wilt met de auto, niet meer dan een dag rijden en je zoekt iets waar je nog niet eerder bent geweest, Alpstein in Zwitserland bijvoorbeeld. Van hut naar hut in een schitterend plooiings gebergte.

De uitkomst kan zeer divers zijn: met liften eenvoudig tot grote hoogte komen in de Alpen, kustwandelen in Groot Brittanni├ź, IJsland individueel verkennen, de Dolomieten van zijn meer onontdekte kant, de leegte van Noord Noorwegen, de ruigheid van de Pyrenee├źn of de natuurpracht van de Schotse westkust.

Social

Delen:

Contact opnemen

Voor vragen, tips, fotoserie, nieuwsbrief aanvragen, etc.:

matthieuveldhuis@gmail.com

0644040848

 

© NatuurGeweldig, Matthieu Veldhuis • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-01-2019 . • Realisatie: Numaga webontwerp Sitemap (Nederlands)