Aanbod

Met de door jou ingevulde vragenlijst ontvang je een advies op maat. 

Enkele voorbeelden:                                                                                  

Je wilt wandelen in het voorjaar. De kinderen gaan mee en je houdt graag rekening met hun wensen. Maar waar naartoe? Je hebt zin in lekkere temperaturen en wil wel vliegen maar niet ver en je bent dol op eilanden. Ook veel afwisseling: lekker wandelen op eigen niveau, maar er moet ook zee zijn en je verkent graag stille bergdorpen en ruige kloven. Waar naartoe?                                                           

Een ander voorbeeld. Cultuur staat hoog op je prioriteitenlijst voor de komende zomer. Ook veel natuur en rust. Je wilt met de auto en niet meer dan een dag rijden en je zoekt iets waar je nog niet eerder bent geweest, Italië bijvoorbeeld. Goed weer is een grote pre, maar dan wel ver weg van de platgetreden paden.

De uitkomst kan zeer divers zijn: met liften eenvoudig tot grote hoogte komen in de Alpen, kustwandelingen in Groot Brittannië, IJsland individueel verkennen, de Dolomieten van zijn meer onontdekte kant, de diversiteit van Corsica of de natuurpracht van de Schotse westkust. Je aanvullende wensen kun je kwijt op de vragenlijst.             

Ben je tevreden en wens je meer invulling, dan maak ik een uitgebreider advies. 

Social

Delen:

Contact opnemen

Voor vragen, tips, fotoserie, nieuwsbrief aanvragen, etc.:

matthieuveldhuis@gmail.com

0644040848

 

© NatuurGeweldig, Matthieu Veldhuis • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 21-06-2015 . • Realisatie: Numaga webontwerp Sitemap (Nederlands)