Wie ik ben

 Lees mijn interview met Bergwijzer.nl.

Als ik in de ‘wildernis’ ben, leef ik op. Als student was wildkamperen een noodzaak, nu een verslavende manier om buiten te zijn.

In de afgelopen 25 jaar heb ik meer dan 550 nachten in 'the bush' gekampeerd. Iedere nacht is het spannend waar de tent zal komen te staan. Het vinden van een plekje lukt altijd. In het begin voelde dat wel anders. Toen kon ik me druk maken of het allemaal wel zou gaan lukken. Nu is dat omgeslagen in een weten dat het toch altijd anders loopt dan gepland. En dat is prima, want aanpassen en bijstellen voegt iets toe. En dit kan je doortrekken naar het leven in het algemeen.

 

In professionele zin heb ik ruime ervaring in het begeleiden van groepen en individuen. Ik heb jaren reizen begeleid en als regiocoördinator Centraal Azië en Himalaya gewerkt voor SNP natuurreizen. 

Ik ben  International Mountain Leader. De opleiding tot International Mountain Leader (UIMLA) is, naast de berggidsenopleiding (UIAGM) een van de twee internationaal erkende opleidingen voor bergsportprofessionals. Als IML'er borg ik in alle seizoenen de veiligheid en vertel verdiepende verhalen. 

Verder heb ik me geprofessionaliseerd door een opleiding tot post HBO gecertificeerd Trainer en Coach te volgen. Naast NatuurGeweldig en begeleider bij Pluryn, werk ik momenteel als leercoach bij Blankestijn&Partners. Ik ben in het bezit van een Basic Life Support EHBO diploma.

Matthieu Veldhuis 

Enkele citaten uit evaluaties:

"Ik heb Matthieu als begeleider als enorm verzorgend en faciliterend ervaren. Hij is afgestemd op alle groepsleden (en op hun niveau van lopen) en dat heeft me een veilig gevoel gegeven tijdens deze trip. Ik wil het mensen om mij heen absoluut aanbevelen. Ik kon zien dat hij daar helemaal in zijn element is". 

"Hij beleeft duidelijk plezier aan dit werk"!

"Ik realiseer me dat wij nu een heel bijzondere en mooie ervaring met elkaar delen. Matthieu, heel erg bedankt voor je enthousiaste reisbegeleiding en de mooie kans deze trip te kunnen doen". 

"Buitengewoon goed: prima berggids, vrolijk, redelijk, daadkrachtig en ook nog gewoon goed gezelschap". 

"Ideale reisleider wat mij betreft: sympathiek, sociaal, opgewekt, alles was steeds goed voorbereid, goed rekening gehouden met weersverwachting, etc., etc.". 

"Hier ben ik bijzonder positief over. Matthieu had veel kennis over het gebied en de flora en fauna. Ook hield hij veel rekening met de mogelijkheden en/of beperkingen van alle personen in de groep. Dit verdient een groot compliment. Dit heeft zeker bijgedragen aan een bijzonder plezierige vakantie".

"Hield met iedereen rekening en was erg rustig maar duidelijk. Dat gaf vertrouwen".

"Deskundig en sociaal". 

Klik hier om contact met mij op te nemen.

Linkedin.

 

 

Social

Delen:

Contact opnemen

Voor vragen, tips, fotoserie, nieuwsbrief aanvragen, etc.:

matthieuveldhuis@gmail.com

0644040848

 

© NatuurGeweldig, Matthieu Veldhuis • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 29-06-2022 . • Realisatie: Numaga webontwerp Sitemap (Nederlands)