Maatwerk reizen

Maatwerk 
Zoek je een wandelreis en heb je persoonlijke wensen? Je gezelschap bestaat bijvoorbeeld uit je gezin, of vrienden/vriendinnen, wandelclub, familie of collega's. Samen willen jullie een (avontuurlijke) wandeltocht maken, maar je hebt niet de expertise om dit zelf te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een hotelwandelreis met bagage transport of een huttentocht. In overleg stellen we een tocht samen die overeenkomt met jouw wensen. Een wildkampeer tocht kan ook op maat worden ontworpen en is een mooie manier om je geheel onder te dompelen in de natuur. De tocht wordt begeleid door een ervaren gids. 
Mail voor informatie en je krijgt een duidelijk programma met een heldere prijsopgave.
Is dit ook geschikt voor kinderen? Dat hangt van veel factoren af. Kunnen de kinderen zelf een rugzakje dragen, vinden ze wandelen leuk? Daarnaast moeten de volwassenen rekening houden met extra gewicht. Kloppen deze criteria, dan is er veel mogelijk.

NatuurGeweldig is gespecialiseerd in Europa, in al zijn diversiteit. Maar denk ook aan Canada, de Verenigde Staten, India of Centraal AziĆ«. Reisduur, landschappelijke voorkeuren, gewenst klimaat worden meegenomen in de maatwerk reis. 

Klik hier voor je maatwerk reis.

(Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant)

Social

Delen:

Contact opnemen

Voor vragen, tips, fotoserie, nieuwsbrief aanvragen, etc.:

matthieuveldhuis@gmail.com

0644040848

 

© NatuurGeweldig, Matthieu Veldhuis • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 04-07-2022 . • Realisatie: Numaga webontwerp Sitemap (Nederlands)